Uppvisning i missade chanser

25.8 IFK - NOSTARS 1-3 (0-2)
Nej, det vill sig inte just nu. Vi åkte på vår andra raka förlust när veteranerna i Nostars från Karleby besökte Västraplan.

Som så många gånger tidigare den här säsongen var vi tröga i första halvlek och Nostars kunde först nicka in 0-1 och sedan frisparka in 0-2 innan vi vaknade.

I andra halvlek kom vi ut som ett helt annat lag, och jakten på reducering och kvittering inleddes omgående. Vi skapade massvis med chanser, men vi träffade deras målvakt, täckande försvarare och målramen - allt utom nätmaskorna!

Det dröjde ända till den 75:e minuten innan vi fick utdelning: Petter Granroth slog ett inlägg från högerkanten och Ville Hakola nådde högst i boxen och skallade in 1-2.

Målet gav oss mera energi i jakten på ett kvitteringsmål och en ytterst viktig poäng, men vi fortsatte att bränna massor med lägen. I stället punkterade Nostars matchen med att göra 1-3 i den 85:e minuten efter en fatal miss i försvaret.

Med fem matcher kvar är vi indragna i striden om förnyat seriekontrakt. Nu gäller det att fajtas om varje boll, med början i Ylivieska på onsdag!